Fecsa Endesa reforma la subestació de Martorell

aOlesa.com
03/03/2009

Comparteix

Fecsa Endesa ha acabat recentment els treballs de reforma tecnològica de la subestació de Martorell, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del servei a més de 25.000 clients de deu municipis del Baix Llobregat.

 

L’actuació, que  ha tingut un pressupost de 48.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, ha consistit a renovar els dispositius de seguretat de dues línies de mitja tensió per equips electrònics de darrera generació. Igualment, s’han substituït dos interruptors per dues noves unitats de tecnologia més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. A més, gairebé no requereixen manteniment, a diferència de l’aparamenta anterior, en què aquestes tasques obligaven a interrompre temporalment el subministrament elèctric als clients.

 

Aquestes obres, que formen part dels plans de millora de les infraestructures elèctriques de Fecsa Endesa al Baix Llobregat, han comportat l’increment de la qualitat del servei als municipis d’Abrera, Castellbisbal, Castellví de Rosanes, Esparreguera, Gelida, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires i Sant Llorenç d’Hortons.