Salvador Esteve: "La Passió representa la capacitat d'un poble per treballar col·lectivament"

aOlesa.com
02/05/2012

Comparteix
Passio Olesa de Montserrat

El president de la Diputació de Barcelona ha destacat l'esforç d'Olesa de Montserrat per reconstruir el seu teatre, en l'acte del 25è aniversari del nou Teatre de La Passió que s'ha celebrat aquest vespre.

La celebració ha estat presidida pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, que ha destacat que "només perdura allò que s'estima de debò. Només s'estima i perdura allò que es fa amb passió".

L'acte de commemoració ha girat al voltant d'un espectacle especial on s'ha fet a través d'un vídeo un recorregut per les vivències de La Passió en el darrer quart de segle des que el 23 de febrer de 1983 un incendi reduïa a centres l'antic teatre.

Durant els parlaments també han reflexionat sobre la reconstrucció del teatre i el que suposa per al poble d'Olesa, el seu actual alcalde Salvador Prat que ha remarcat que "aquí fem un gran espectacle entre tots", i la presidenta de La Passió d'Olesa de Montserrat, Montserrat Font, que ha dit que "la reconstrucció va ser el resultat de la força de tots els que portem La Passió a dins".

Els actes del 25è aniversari es completen amb una exposició cronològica que, sota el nom "25 anys del Teatre: Història d'una resurrecció" repassa els principals fets ocorreguts a l'entitat, des de l'incendi de l'any 1983 fins avui. L'exposició es pot veure al vestíbul del Teatre els festius i dies de representació fins al 13 de maig.


Font: Diputació de Barcelona