El govern municipal d'Olesa passa comptes amb la ciutadania i fa balanç dels tres anys al capdavant de l'Ajuntament

aOlesa.com
05/06/2014

Comparteix

En complir-se el tercer any de les eleccions municipals, l’Equip de Govern del Bloc Olesà, igual que ha fet en els darrers dos anys, organitza un acte públic per passar comptes de la seva gestió al capdavant de l’Ajuntament amb la ciutadania.

El proper divendres 13 de juny a les 8 del vespre i a l’Auditori de la Casa de Cultura, el govern municipal del Bloc Olesà exposarà quins han estat els reptes assolits al llarg d’aquests tres anys de govern, quins han quedat pendents, quines han estat les dificultats que s’han trobat i com s’han superat aquestes dificultats.

La participació ciutadana i la implicació dels olesans i les olesanes amb l’Ajuntament ha estat un repte permanent de l’Equip de Govern durant aquests tres anys. S’ha treballat per trobar la complicitat amb les entitats i associacions i ara és l’hora de passar comptes tant amb les entitats com amb la ciutadania en general. Des del Govern municipal es manté el que ja es va encetar l’any 2012: passar comptes amb la ciutadania i les entitats un cop l’any en un acte públic obert a tothom i on tothom pugui intervenir.