L’Ajuntament d’Olesa impulsa el programa “El Cafè de les Famílies” dirigit a pares i mares amb fills de 2 a 5 anys

aOlesa.com
19/09/2014

Comparteix

L’Ajuntament impulsa un nou espai de suport a la criança creat en el marc de la Xarxa Socioeducativa d’Infància i Adolescència. Amb la creació del nou espai, es dóna resposta a les propostes sorgides en el darrer plenari en relació amb la petita infància.

El programa “El Cafè de les Famílies” es dirigeix a pares i mares amb nens i nenes de 2 a 5 anys del municipi d’Olesa de Montserrat i treballarà a partir d’un tema concret i de l’experiència dels participants. L’objectiu d’aquest estil de treball és que es desenvolupin els rols familiars des d’una perspectiva de presa de consciència de cadascun per tal d’afavorir el desenvolupament d’habilitats de cohesió i resistència en la família.

El programa es durà a terme d’octubre a desembre i es desenvoluparà al llarg d’11 sessions de 2 hores de durada, amb una periodicitat setmanal.

Les sessions es faran a la Biblioteca Santa Oliva els DIMARTS de 9.15 a 11.30 h.

Dates:
Octubre: 7, 14, 21 i 28
Novembre: 4, 11, 18 i 25
Desembre: 2, 10 i 16

El nou espai de criança és promogut per l’Ajuntament en col•laboració amb la Biblioteca Santa Oliva, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.
El grup el conduirà una tècnica i una educadora

Per inscriure’s i participar en el grup, només cal omplir la butlleta d’inscripció i lliurar-la a la Biblioteca Santa Oliva abans del 2 d’octubre.