L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat obre el nou Pavelló Sant Bernat a la població

aOlesa.com
15/09/2015

Comparteix

Els alumnes de l’Escola Sant Bernat d’Olesa estrenen el nou Pavelló després d’anys d’espera. El nou equipament es presenta a la població en una jornada de portes obertes el proper dissabte.

L’escola Sant Bernat i les entitats esportives d’Olesa estan d’enhorabona. I és que el nou Pavelló Sant Bernat ja és una realitat. L’inici del curs escolar ha marcat també l’inici de l’activitat en aquest nou equipament, que posa un punt i final definitiu a la manca d’espai que patien els alumnes de l’escola Sant Bernat per desenvolupar les activitats físiques i esportives. És un problema que han arrossegat durant anys i que ara, finalment, es veuen recompensats amb un pavelló que, segons el director de l’Escola, Jordi Cornellas, “cobreix amb escreix totes les necessitats del centre”. I és que el Pavelló resta a disposició de l’Escola fins a les 17.30 h. És a partir d’aquesta hora que el nou equipament s’obre a les diferents entitats del municipi, també a l’AMPA de l’escola, un fet que el converteix en un espai polivalent i obert a tota la població.

Precisament aquesta polivalència ja s’evidenciava el primer dia del curs en què algunes entitats ja va fer entrenaments al nou pavelló. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, després de mantenir reunions amb les diferents entitats esportives que requereixen d’espais per fer les seves activitats, ha elaborat un calendari on queda reflectit l’horari d’ús de cada equipament municipal (Pavelló Salvador Boada, Pavelló Municipal de Bàsquet i Pavelló Sant Bernat).

L’ampliació de l’oferta quant a equipaments esportius permet també obrir els espais a noves entitats que, fins ara, no podien fer els seus entrenaments en espais municipals.

Per al regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa, Jordi Martínez, amb l’obertura del nou Pavelló “assolim una fita llargament esperada i arribem a la fi d’un camí que ha estat ple d’entrebancs. Ara –diu Martínez–, el poble sencer disposa d’un nou equipament polivalent de què es beneficiaran un gran nombre d’entitats”. Precisament perquè és un equipament obert al poble, l’Ajuntament vol obrir les portes del Pavelló el proper dissabte, 19 de setembre, de 16.00 a 20.00 h.

Al llarg de la tarda de dissabte, les persones que visitin el nou pavelló podran veure també una mostra d’activitats esportives organitzades per diverses entitats.

La Jornada de Portes obertes de dissabte pretén, segons el regidor d’Esports “que els olesans coneguin i, per tant, es facin seu aquest nou equipament”.