L’Associació OlesaAteneu ha estat guardonada amb el Premi a la Capacitat d’Innovació

aOlesa.com
18/12/2015

Comparteix
Olesa Ateneu

L’Associació OlesaAteneu ha estat guardonada amb el Premi a la Capacitat d’Innovació, dels Premis Ateneus 2015, que concedeix cada any la Federació d’Ateneus de Catalunya.

En concret el jurat dels premis ha valorat com a innovadora l’estratègia de creació de l’entitat (vegeu el document “innovació.pdf”, on hi ha explicada quina ha estat l’estratègia guardonada).

És per a nosaltres un gran goig que, quan encara no hem complert el primer any de constitució de l’entitat, hàgim rebut aquest premi, perquè ens anima a continuar pel camí encetat, que pretén consolidar el projecte tenint en compte múltiples aportacions i col·laboracions amb altres entitats culturals i persones.

L’objectiu d’OlesaAteneu és promoure la cultura en general i facilitar iniciatives culturals procurant sempre la transversalitat i la col·laboració de creadors, promotors, entitats i persones interessades, tot afavorint l’intercanvi i l’ajuda mútua.

Aquest reconeixement el volem compartir amb tothom que està col·laborant en la consolidació d’OlesaAteneu, en especial als ateneistes, a les entitats, a les institucions i a tothom que en el transcurs de l’elaboració del projecte i dels primers mesos de vida han estat receptius, ens han aconsellat i hi han col·laborat.


Font: OlesaAteneu