FELICITACIÓ DE NADAL PER TOTHOM, EN ESPECIAL PELS ACOLLIDORS DEL CPM I PER LES PARELLES QUE PENSEN CASAR-SE

CPM SANT FELIU ____________________ PARRÒQUIA DE STA.MARIA D'OLESA DE MONTSERRAT
23/12/2016

Comparteix
Campanar d'Olesa -Anna M. Prades

                                            NADAL 2016!  

 

Benvolgudes parelles acollidores i tots els membres del CPM,

Com cada any l’Advent ens ofereix aquest temps d’esperança, de reflexió, de canvi, de despullar-nos dels nostres vestits vells i vestir-nos amb roba nova per renovar el nostre compromís i, d’aquesta manera, preparar-nos pel Nadal. També és un temps d’alegria, perquè Déu ha volgut prendre la condició humana i se’ns fa així més proper. Aprofitem-lo!

 

Els cristians celebrem l’encarnació de Jesús de manera ben especial i intensa per Nadal, però no podem perdre de vista que aquesta encarnació es realitza cada dia en el nostre cor. Que els llums dels carrers i la febre consumista d’aquests dies no ens allunyin del veritable sentit del Nadal. Els desigs d’amor i pau que escampem  s’acompliran si nosaltres en som portadors a casa, al treball, amb els amics, amb les parelles que acollim, al poble o bé a la ciutat... Esforcem-nos-hi!

 

L’exhortació apostòlica del Papa Francesc Amoris Laetitia és un cant a la joia de  l’amor en el matrimoni i la família. Ens interpel·la i ens fa revisar el nostre acolliment a les parelles que volen rebre el sagrament del matrimoni i a les que trobem en el nostre camí. Mn. Claret ens en parlava el mes passat en la 1a Jornada de Formació d’aquest curs; anar a l’esperit de l’Evangeli en aquells casos de situacions irregulars, escoltar tothom, valorar l’amor de la parella. Que la celebració del Nadal ens ajudi a viure de forma més intensa i compromesa l’esperit de l’Evangeli en la família, amb les parelles i en tots els àmbits de la nostra vida. Demanem-ho a l’Infant Jesús!

 

Molt bon Nadal a vosaltres

 i a les vostres famílies!

 

Gregori Campos i Bene Temporal

Responsables CPM de la  Diòcesi de sant Feliu de Llobregat