Obres de reparació i millora de carrers i espais públics al barri de La Rambla-Eixample

aOlesa.com
29/03/2017

Comparteix
olesa obres

L’Ajuntament d’Olesa estan fent treballs de reparació de voreres, reposició de mobiliari urbà i treballs de poda i manteniment de jardineria de diferents carrers del barri de La Rambla-Eixample. Aquesta intervenció s’inclou dins el pla d’actuacions de millora urbanística que es fa cada mes en un barri del municipi.

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis ha començat els treballs de millora i manteniment de diversos carrers al barri de La Rambla-Eixample. Durant aquest mes de març es faran treballs de reposició de paviments de panot en diferents espais públics com el carrer Anselm Clavé i la plaça Doctor Fleming.

Ja s’ha realitzat la instal·lació de nova il·luminació Led a les porxades de la zona de la Rambla de Catalunya que permetran el mateix grau d’il·luminació amb un consum més baix que les bombetes convencionals. També és previst fer treballs d’arranjament de la barana per a vianants que hi ha sota el pont de la via del Tren en l’entrada d’Olesa-Abrera.

Com a la resta d’actuacions als altres barris, es continuen fent tasques de poda de l’arbrat viari, concretament al passeig del Progrés i plaça de l’Oli.

En la línia del que s’ha fet a altres zones del municipi, l’Ajuntament es reunirà amb l’Associació de Veïns de La Rambla-Eixample per establir les prioritats i tasques que aquests puguin suggerir.