L’alcaldessa rep l’alumna de l’INS Creu de Saba guanyadora del Premi Consell de Dones d’ EduRecerca 2017

aOlesa.com
30/06/2017

Comparteix
L���alcaldessa rep l���alumna de l���INS Creu de Saba guanyadora del Premi Consell de Dones d��� EduRecerca 2017

Laura Dinarès, estudiant de l’Institut Creu de Saba d’Olesa de Montserrat, ha guanyat el Premi EduRecerca 2017 en la categoria de Premi Consell de Dones que atorga el departament d’Ensenyament per reconèixer l’excel·lència en treballs d’investigació entre l’alumnat del Baix Llobregat.

L’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon, i el 1er tinent d’alcalde, Joan Segado, han rebut l’estudiant de l’Institut Creu de Saba, Laura Dinarès, que ha guanyat el premi EduRecerca 2017 en la modalitat de Premi Consell de Dones, i el seu tutor, Ismael Mengual. Dinarès ha rebut aquest reconeixement comarcal pel seu treball sobre les dones i la lluita de classes “De la lucha de clases a la lucha de géneros. Trincheras cotidianas contra el patriarcado”.

Els premis, convocats pels Serveis Territorials d'Ensenyament, juntament amb la col·laboració de representants del teixit associatiu i empresarial de la comarca, es van lliurar el passat 16 de juny a Sant Feliu de Llobregat i pretenen reconèixer els treballs dels alumnes que cursen estudis de batxillerat. En l'edició d'enguany es van atorgar 11 premis corresponents a les diferents modalitats. D'entre els 11 treballs finalistes hi ha alumnes dels instituts d’Esparreguera, Olesa de Montserrat, Abrera, Martorell, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.
Els guanyadors han rebut vals de compra de material escolar i un pack d’oci a la comarca on hi ha el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, l’Style Outlet Viladecans o les Coves de Salnitre de Collbató, entre d’altres.