aOlesa.com

Regalos Originales   
Pàgina principal >> General >> L’Ajuntament d’Olesa implanta un nou servei de comunicació d’incidències en l...
Noticia

L’Ajuntament d’Olesa implanta un nou servei de comunicació d’incidències en la via pública i consultes mediambientals a través d’una aplicació mòbil

aOlesa.com
25/03/2015

Comparteix

Aquest Servei permetrà donar resposta a qualsevol consulta mediambiental plantejada, a més de servir com a canal directe de comunicació de las incidències que es detectin en la via pública.

L’Ajuntament ha posat en marxa un servei a través del qual pretén crear un canal de comunicació directe amb els ciutadans i empreses del municipi. A través d’aquest servei, l’usuari podrà posar en coneixement del consistori qualsevol desperfecte que detecti en la via pública. D’aquesta manera s’agilitzen els temps per resoldre les incidències comunicades, segons ha destacat el Regidor de Manteniment d’Espais Públics i Medi Natural, Francesc Rosa. L’usuari també obtindrà resposta sobre qualsevol dubte plantejat de caire mediambiental. Un equip d’experts en la matèria donaran resposta en un termini màxim de 24 hores a la consulta plantejada.

Al servei es pot accedir a través de diferents plataformes: contacte telefònic, a través del portal web www.liniaverdaolesademontserrat.cat i a través d’una aplicació (APP) mòbil.

Per poder descarregar l’aplicació l’usuari s’ha de connectar a Play Store o APP Store, en funció de la tecnologia emprada en el seu dispositiu mòbil (Android/iOS). A partir d’aquí haurà de cercat l’aplicació “Línia Verda”. La descàrrega es fa de forma gratuïta. Un cop oberta l’aplicació en qualsevol smartphone, l’usuari decidirà si planteja una consulta o comunica una incidència. El procediment és molt ràpid i senzill.

Per comunicar una incidència només cal seleccionar la tipologia de la mateixa. Per geolocalizació, l’aplicació s’encarregarà de detectar de forma automàtica les coordenades exactes en les quals s’ubica la mateixa. De tota manera, l’usuari també ho podrà fer manualment si decideix enviar l’avís en un altre moment o des d’un altre lloc.

Posteriorment, es podrà adjuntar una foto de la incidència amb una breu descripció. Un cop enviada, el responsable nomenat per l’Ajuntament rebrà notificació de la mateixa. A partir d’aquest moment, s’iniciaran els tràmits per donar solució a la incidència detectada. Un cop resolta, el ciutadà rebrà una notificació en el seu mòbil.

El servei a través de l’aplicació “Línia Verda”, a més de tractar-se d’un canal de comunicació directe de consultes i incidències, oferirà àmplia informació sobre guia de bones pràctiques, consells mediambientals, legislació, recursos en educació ambiental, etc. També servirà com a base de consulta sobre tràmits administratius, ajudes i subvencions.

“Línia Verda” és un servei completament gratuït per a l’usuari. Amb la implantació d’aquest servei l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat pretén oferir als ciutadans i empreses un canal de comunicació directe per així aconseguir un municipi que acompleixi les normes bàsiques del benestar social.
L’aplicació, que també es podrà utilitzar des del web municipal, és d’us senzill i intuïtiu:
Només calen 4 passes per comunicar una incidència:
1. Seleccioneu la tipologia de la incidència
2. El sistema detecta automàticament la ubicació
3. Feu una fotografia
4. Introduïu un comentari opcional
 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?

     

El teu comentari ...

La IP del teu ordinador és: 54.37.205.123  
Nom
Autentifica't amb facebook i el comentari es publicarà automàticament
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
 
Quins caràcters hi veus?
 
>> Publicar comentari >>         
 

Juliol1935

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
acpg

  Un producte de:

www.aOlesa.com