LES SARDANES D'OLESA CANTADES PER L'ESCOLANIA I COR JOVE D'OLESA

 
09/06/2013

  En acabar el Concert li deiem al seu director, Eduard Vila i Perarnau, que la nostra Entitat  ha estat molt contenta de veure que una entitat no sardanista ha volgut interpretar i fer un concert de sardanes.

Això és molt important pel món de la sardana, donat que la  nostra experiència és que la sardana és una desconeguda per la majoria, i dir desconeguda és dir que no la inclouen en cap de les seves activitats.

Per tant, veure que s'ha organitzat aquest concert sense que l'ACF Olesa sardanista hi hagi intervingut és un èxit per la SARDANA. Hem obert el ventall a més gent mostrant que la sardana existeix. Sense anar més lluny els mateixos cantors de l'escolania, tots joves, amb aquest concert s'han acostat a la sardana alguns, i d'altres s'hi han reafirmat. Serà més fàcil que es decideixin a ballar-la.

Felicitem a Lorien Santana i Roma, per la magnífica interpretació al piano.

També a l'Escolania que en general ha volgut cantar les sardanes amb gust, sota la batuta del seu director.

Abans de cloure l'acte el Sr. Miquel Guillamón, autor de les lletres de sis sardanes del mestre Joan Segura i Gotsens, ha fet extensiu l'agraïment de l'organització a la resta d'autors, Arseni Domènech i Malla, Joan Povill i Adserà, Rosa Hita, Paulí Torrellas i Roig, Jaume Morera i Francesca Mitjans i Sabaté. 

Cal rebuscar una nova idea per l'any que ve.