La JOC de Catalunya celebra la seva trobada d'iniciació a Olesa de Montserrat

 
18/01/2010

El proper dissabte 23 de gener, la Joventut Obrera Cristina (JOC) celebrarà la seva Trobada Nacional d'Iniciació a Olesa de Montserrat. A partir de les 11:00h del matí, uns doscents joves d'arreu de Catalunya i les Illes Balears es trobaran al Parc del Llac per celebrar diferents activitats, com una gimcana o un acte reivindicatiu, així com una eucaristia, que se celebrarà a l'Església de Santa Maria. La Trobada que s'emmarca dins la Campanya a favor d'un oci alternatiu i de reivindicació d'equipaments juvenils, que ha engegat aquest 2010 l'esmentada organització, finalitzarà a les 18:30h amb el concert del grup VODSKA, al mateix Parc del Llac.

La Trobada Nacional d'Iniciació és un acte anual, organitzat i dirigit pels joves d'iniciació d'aquest moviment. La iniciació és la fase prèvia a la militància a la JOC, un moviment internacional amb més de 75 anys d'existència al nostre país i més de 20 a la nostra Vila (Olesa, forma part de la Federació de Montserrat que agrupa les poblacions de Gelida, Castellví de Rosanes, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Collbató i El Bruc).

L'acte és organitzat per la JOC Nacional de Catalunya i les Illes, conjuntament amb la Federació de Montserrat i el nucli local d'Olesa, i amb la col?laboració de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat.