Olesa decideix

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Es constitueix la Junta Electoral Local que supervisarà la consulta olesana del 20 de juny
Contacte
noticies
olesa decideix

Es constitueix la Junta Electoral Local que supervisarà la consulta olesana del 20 de juny

07/05/2010

El passat dijous 29 d’abril, aproximadament dos mesos abans de la celebració de la consulta per l’autodeterminació a Olesa de Montserrat, organitzada per la plataforma ciutadana Olesa Decideix, es va constituir la Junta Electoral Local (JEL), un òrgan independent format per quatre persones que supervisaran el bon funcionament i la correcta organització de la consulta, per tal d’assegurar la transparència i el rigor democràtic.

Els quatre responsables de la JEL són persones implicades en el teixit associatiu social, cultural i esportiu del municipi, essent membres d’entitats importants. Concretament, la JEL està formada per:

. Sam Carrique; membre de la junta de La Passió.
. Miquel Barreras; membre de la junta de la Unió Excursionista de Catalunya, secció olesana (UEC).
. Jaume Sanmartí; president del Club de Bàsquet Olesa (CB.Olesa).
. Josep Temporal; membre de la junta d’El Casal.

Amb la implicació d’aquestes persones es reforça el suport ampli i plural a la celebració de la consulta per exercir el dret a l’autodeterminació dels olesans.

De les funcions desenvolupades per la JEL hi haurà les de dictaminar els col·legis electoral, convocar oficialment la consulta, custodiar el vot anticipat, formalitzar i gestionar les persones que faran funcions de fedataris o supervisar la pròpia jornada electoral i resoldre qualsevol problema que es pugui ocasionar.

Durant la darrera trobada de la plataforma Olesa Decideix, celebrada el passat dia 5 a El Casal, la Junta Electoral Local va acceptar la incorporació de vint-i-cinc persones com a fedataris. El fedatari és una persona que té el poder de recollir vots (a través d’un protocol prèviament establert) de la ciutadania, de manera que aquests vots s’incorporen al vot anticipat.
 

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?[ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 47.128.48.113  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102





  Un producte de:

 www.atotarreu.com