Olesa decideix

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Una quarantena de càrrecs i excàrrecs electes recolzen la plataforma ciutadana Olesa Decideix
Contacte
noticies
Olesa Decideix

Una quarantena de càrrecs i excàrrecs electes recolzen la plataforma ciutadana Olesa Decideix

10/05/2010

Un total de 45 càrrecs i excàrrecs electes de l’Ajuntament d’Olesa van mostrar divendres el seu suport a la plataforma Olesa Decideix i han convidat a tots els olesans i olesanes a realitzar l’exercici democràtic de decidir sobre el futur de la nostra nació, cadascú des de les seves idees, des del respecte a l’altre i a la llibertat, en la consulta popular sobre la independència del proper 20 de juny.

Els regidors i alcaldes, de diferents opcions polítiques, han signat un decàleg en el qual mostren el seu convenciment que els ciutadans i ciutadanes tenen dret a manifestar la seva voluntat i les seves idees de forma lliure i democràtica i que la nació catalana té dret a decidir sobre la seva autodeterminació.

El manifest ha rebut el suport de l’alcaldessa d’Olesa, la convergent Magda Graells, i del grup municipal del PSC. Graells que ha participat, en l’acte ha destacat la convergència de gent de diferents opcions polítiques i edats per donar suport a Olesa Decideix i ha afirmat que la consulta del dia 20 de juny serà ‘un acte de llibertat’.

També han recolzat la iniciativa els regidors del consistori olesà: Mireia Monfort (ERC), Georgina Muñoz (Bloc Olesà), Pilar Puimedon (Bloc Olesà), Salvador Prat (Bloc Olesà) i Joan Segado (Bloc Olesà); Mercè Jou (CiU), Ramon Pons (CiU), Mireia Cañadell (CiU), Josep Lluís Alonso (CiU), Mari Àngels Cambronero (Entesa dels Olesans), Jordi Cornellas (Entesa dels Olesans), i Joan Soler (PSC). A més, el grup municipal del PSC també ha donat suport a la consulta com a entitat municipal.

El decàleg també ha estat firmat pels exalcades olesans Jaume Francesch i Pere Planas, i exregidors com Joan Monforte, Jose Medinilla o Paco Fernández Hoces.

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?[ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 185.191.171.5  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102





  Un producte de:

 www.atotarreu.com