Olesa decideix

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Èxit de participació a la festa d'inici de campanya d'Olesa Decideix
Contacte
noticies
festa d'inici de campanya d'Olesa Decideix

Èxit de participació a la festa d'inici de campanya d'Olesa Decideix

08/06/2010

Olesa Decideix inicia la campanya del referèndum sobre la independència de Catalunya amb un multitudinari concert i un sopar on un centenar de persones van compartir taula.

En el context de la II Mostra d'Entitats al nostre municipi, la plataforma ciutadana Olesa Decideix va aprofitar per donar el tret de sortida a la campanya que ha de cloure's amb una consulta sobre la independència, el proper 20 de juny.

Després del concert dels Sants & Fot i just acabar el sopar, van arribar els parlaments, que van precedir el concert del grup Baratos. Ramon Sabarich, portaveu d'Olesa Decideix, va esperonar als ciutadans a votar el proper dia 20, ja que serà aleshores quan es visualitzarà el treball fet per tots.

El següent a parlar va ser l'esparreguerí Aleix Escursell, membre de la plataforma Esparreguera Decideix, que va celebrar la consulta popular el passat 24 d'abril i que va obtenir una participació del 16%. Escursell va afirmar que sentia certa enveja, doncs a Olesa el procés encara es viu, mentre que a Esparreguera els ciutadans ja s'han pronunciat. Va destacar també que “aquest és un procés molt potent”.

Després d'Escursell va prendre la paraula l'Anna Arqué, membre de la coordinadora nacional per la consulta sobre la independència, qui va destacar la feina col·lectiva dels molts municipis que han volgut consultar als seus ciutadans. Al seu entendre, sumant la força de tots aquest municipis, la consulta del país es fa més forta. Arqué, a més, va exposar que aquesta cohesió de la ciutadania ens vincula amb la comunitat internacional.

Finalment, l'última a parlar va ser l'alcaldessa Magda Graells, qui va voler agrair el recolzament que han mostrat els representats de la corporació municipal, per fer possible aquesta consulta. Graells també va agrair la feina feta per la plataforma Olesa Decideix i, especialment, la impulsada pels molts joves que en formen part.

Olesa Decideix està promovent una consulta populpar sobre la independència de Catalunya pel proper 20 de juny al nostre municipi i que, al llarg dels propers dies, tothom qui el dia 20 no pugui votar, podrà dipositar el seu vot a l'urna mòbil.

 

 

Més imatges

Festa d'inici de campanya d'Olesa Decideix

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?[ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 47.128.21.222  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Maig2024

DlDmDcDjDvDsDg
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102





  Un producte de:

 www.atotarreu.com