"El patrimoni a debat", amb Jordi Serra i Massansalvador

 
15/12/2011

L'Arrel Acció Cultural enceta aquest divendres 16 de desembre de 2011 a les 19h, a l'Edifici dels Safaretjos (C/ Salvador Casas, 3), un nou cicle d'activitats amb "el patrimoni a debat", espai obert a la participació on a partir de l'opinió i l'experiència personal d'activistes i professionals de la cultura i el patrimoni debatrem sobre l'estat de la qüestió a Olesa de Montserrat i comarca.

Iniciarem aquest cicle amb el collbatoní Jordi Serra i Massansalvador (Barcelona, 1963). És sociolingüísta, antropòleg i president de l'Associació Cultural del Montserrat. A més és autor del llibre Cultura popular del Montserrat premiat pels Premis de Recerca Vila d'Olesa i editat dins la Col·lecció Vila d'Olesa de Publicacions de l'Abadia de Montserrat.

Divendres, 16 de desembre de 2011, 19:00h.
Edifici dels Safaretjos (C/ Salvador Casas, 3. Olesa de Montserrat)

“El patrimoni a debat” amb Jordi Serra i Massansalvador (Sociolingüísta i antropòleg, president de l’Associació Cultural del Montserrat).
[Col·labora: Ajuntament d'Olesa de Montserrat]


Aprofitem per fer-vos arribar l'agenda d'activitats organitzades per L'Arrel pel primer trimestre de l'any vinent: Agenda d'activitats (desembre 2011 - març 2012).