Exposició "Subolesa: imatgeria d'un futur passat"

 
20/11/2013

Aquest dijous 21 de novembre de 2013 a les 18:30h, a la Biblioteca Santa Oliva (C/ Salvador Casas, 28. Olesa de Montserrat) et convidem a assistir a la inauguració de l'exposició "Subolesa: imatgeria d'un futur passat" basada en el llibre Retorn al Sol de Josep M. Francès.

Retorn al sol (1936) situa a l’actual Olesa de Montserrat el futur d’una Catalunya aniquilada després de la Segona Guerra Mundial; els ciutadans de Catalunya que aconsegueixen sobreviure arriben al subsòl de Montserrat i construeixen un nou país al que anomenen Subolesa.

L'exposició oferirà una mostra d'art iconogràfic, des d'una àmplia varietat de disciplines plàstiques (pintura, escultura, fotografia, audiovisual…), amb el tema de fons de la novel·la de ciència-ficció Retorn al Sol (1936), obra de Josep M. Francès. La participació és oberta a tots aquells artistes que s'interessin, estiguin o no familiaritzats amb l'univers de Subolesa i la novel·la Retorn al Sol.

Divendres, 21 de novembre de 2013, 18:30h.
Biblioteca Santa Oliva (C/ Salvador Casas, 28. Olesa de Montserrat)
Inauguració de l'exposició "Subolesa: imatgeria d'un futur passat", basada en el llibre Retorn al Sol de Josep M. Francès.
[Organitza: L'Arrel Acció Cultural i Biblioteca Santa Oliva]

Des de L'Arrel convidem a llegir la novel·la als qui encara no ho hagin fet i esperem trobar-vos a la inauguració de l'exposició.