"PATRIMONI!" i "DANSES OLESA!"

 
29/01/2015

L'Arrel Acció Cultural us informa de les dues activitats que hem organitzat per aquesta darrera setmana de gener. D'una banda la presentació pública dels primers resultats de la intervenció arqueològica que es va dur a terme l'octubre de 2014 a l'entorn de l'església parroquial i la posterior prospecció amb georadar que es va realitzar a l'interior de l'església. Uns resultats que us il·lusionaran!

En segon lloc, el grup Danses Olesa organitza per aquest diumenge, com cada primer diumenge de mes, la seva trobada per aprendre i ballar danses tradicionals dels Països Catalans, Occitània i d'arreu d'Europa.

PATRIMONI!
"De ceràmiques i baluards"

Divendres 30 de gener de 2015, 19.00 h
Auditori de la Casa de Cultura (C/ Salvador Casas, 26. Olesa de Montserrat)
Balanç de la intervenció arqueològica a la plaça de la Cendra i de la prospecció amb georadar a l'interior de l'església.
Què és una "tègula"? Qui era el senyor feudal d'Olesa al segle XV? Què hi ha sota el paviment de l'actual església parroquial?
Si vols conèixer l'origen de la nostra vila no hi pots faltar!
Hi intervindran: Xavier Rota (L'Arrel Acció Cultural), Jaume Morera (Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà), Oriol Achón (arqueòlegs.cat) i Enric Aguilà (Centre Català de Geotècnia).

DANSES OLESA!
"Trobada mensual per aprendre i ballar danses tradicionals"

Diumenge 1 de febrer de 2015, 18.00 h
Cal Rapissa (C/ Ample, 25. Olesa de Montserrat)
Com cada primer diumenge de mes (i des de fa 10 anys!) tornen les Danses Olesa. Trobada gratuïta i oberta a tothom per aprendre i ballar danses tradicionals dels Països Catalans, Occitània i d'arreu. A més a més donarem a conèixer una novetat en el nostre calendari festiu on Danses Olesa hi prendrà part activa!
Per no patir fred ens trobarem, excepcionalment, a Cal Rapissa.