"SOM PARELLA" CURS PER LES PARELLES QUE VOLEN MILLORAR.

 
01/11/2017

ENTREU A :

http://parellaiconvivencia.cat/ 

 

CARTA PER A LES PARELLES QUE VOLEN MILLORAR

 

 CPM 

Benvolguts,

 

Escrivim aquesta carta a tots els membres del CPM de Catalunya, als simpatitzants, a les parelles que hagin fet els diàlegs CPM i a totes les que volguin millorar la seva relació.

 

Hem vist durant molts anys com les parelles que es volien casar trobaven en els diàlegs CPM punts de reflexió sobre ells mateixos, la seva relació de parella i amb el món que els envolta, que els feien dialogar i aprofundir...  Seguim creient que el diàleg i la reflexió sincera són els factors clau que poden ser vitals per a totes les parelles: creients i no creients, casats i no casats.

 

Hem tingut una il·lusió:  Tractar de transmetre a les parelles actuals l’experiència i tot el que hem après, perquè creiem que pot ajudar-les molt positivament a creure en elles mateixes i buscar i trobar les seves pròpies solucions. Hem tingut al davant, especialment, aquelles parelles que no s’acosten a l’Església i es casen pel civil, o que potser ni tan sols es casen.

 

Hem adaptat i actualitzat els temes, hem dissenyat nous qüestionaris i ho hem plasmat en un curs que en diem “Som parella”, integrat en una web, que hem anomenat: “parellaiconvivència.cat” (amb aquest nom el trobareu a internet). Encara està en “rodatge” i caldrà anar polint alguns detalls.

També hi ha un blog sobre temes de la parella (en estat incipient) al qual hi podeu fer les aportacions en aquells temes que teniu al cap amb ganes de compartir, tenint en compte que no es pot fer divulgació d’idees discriminatòries per creences polítiques, religioses, orientació sexual, etc.

Per acabar hi ha una bibliografia que cal omplir encara, per la qual agrairem suggeriments.

Per qualsevol suggeriment o observació que ens pugui ajudar podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça següent:  parellaiconvivencia@gmail.com

 

 

tel.  934172794 --dl-dm-dj de 17 a 19 h.                                                                              

Cordialment,

L’equip de pensament 

font fotografia: ACCUEIL RENCONTRE 

del CPM-FRANÇA