Des del Banc de Sang i Teixits agraeixen la col·laboració voluntària i altruista, dels donants d'Olesa de Montserrat durant la darrera campanya, que es va dur a terme els dies 12 i 15 de gener. La resposta dels ciutadans del municipi ha estat valorada molt satisfactòriament per part del Banc de Sang superant les 100 donacions.

Concretament, els responsables de les donacions de sang han destacat que el dia 12 es van fer 46 donacions més 8 oferiments, dels quals destaquem que es va obtenir 2 donants nous. El passat diumenge la resposta va ser de 63 donacions i 8 oferiments, dels quals es van aconseguir 5 donants nous.

Els responsables locals de portar el Banc de Sang a Olesa ens recorden que aquestes campanyes són habituals, cada tres mesos, i permeten recuperar les reserves de sang, ja que la necessitat de sang és constant i, per tant, també ho han de ser les donacions. Cada dia, tots els hospitals i clíniques de Catalunya necessiten sang o components sanguinis per atendre els seus malalts, ja que la majoria d'intervencions quirúrgiques i molts dels tractaments mèdics requereixen transfusions. La donació de sang és un gest de civisme i de responsabilitat vers el conjunt de la societat.

Agraiment.pdf

Banc de Sang i Teixits